KİSİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Bu Gizlilik Politikası G4S web sitesi (veya bu siteye bağlı diğer G4S siteleri) tarafından ziyaretiniz sırasında edinilen bilgileri içerir.

G4S GÜVENLİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ (“G4S GÜVENLİK”)

Kişisel Verilerin Korunması Ve İşlenmesi Politikası

G4S GÜVENLİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ (“G4S GÜVENLİK”) olarak kişisel bilgilerinizin güvenliğinin sağlanması konusunu önemsiyoruz.

 Bu itibarla, G4S GÜVENLİK; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek amacıyla, kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında bilgilere yer verilen aşağıdaki açıklamaları siz değerli müşterilerimizin, potansiyel müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin, tedarikçilerimizin, iş ortaklarımızın, çalışanlarımızın, çalışan adaylarımızın, iş ortaklarımızın veya işbirliği içinde olduğumuz kurumların çalışanlarının ve yetkililerinin ve web-sitemizi kullanan tüm ilgililerin dikkatine sunar.

Politikanın devamını aşağıdaki linkten inderebilirsiniz.

 

 

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Başvuru Formu

 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 11. Maddesi ve ilgili mevzuat hükümleri uyarınca; kişisel veri sahiplerinin (“Başvuru Sahibi”), veri sorumlusu G4S Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi’ne (“G4S Güvenlik”) yazılı olarak başvurarak bilgi edinme ve talep hakkı bulunmaktadır.

 

İşbu başvuru formunu aşağıdaki linkten inderebilirsiniz

 


Çalışan Adaylarının Kişisel Verilerinin İşlenmesi Politikası

Çalışan Adayları’nın işe alım sürecinde toplanan kişisel verileri ile yapacağı işin niteliğine göretoplanan özel nitelikli kişisel verileri (iş başvurusu yapmak üzere bilgilerini paylaşan veri sahiplerine ait, başvuru değerlendirme sürecinde kullanılan kişisel veriler), G4S Güvenlik veya G4S Güvenlik’in işbirliği yaptığı veya yetkilendirdiği gerçek veya tüzel kişiler tarafından; G4S Güvenlik Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda belirtilen ve aşağıda sıralanan amaçlarla işlenmektedir:

 

Yazının devamı için aşağıdaki linkten faydalanınız...


 

^